Bloembollen Witmarsum

Bloembollen kopenHet grootste assortiment bloembollen vindt u bij Tuincentrum Gaardenier nabij Witmarsum. Van tulpen en narcissen tot aan hyacinten en krokussen, in ons assortiment vindt u het grootste aanbod van bloembollen voor de scherpste prijs! Kom langs ons tuincentrum nabij Witmarsum en maak van uw tuin een waar paradijs met onze bloembollen. Ook voor zaden voor de mooiste bloemen kunt u bij ons terecht.

Bloembollen nabij Witmarsum

Bloembollen zijn onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. De voorjaarsbollen worden geplant in oktober / november en de zomerbollen in april / mei, na de vorstperiode. Bloembollen voelen zich overal thuis en zijn tevreden met elke plekje in de tuin of in een bak. Naast de voordelige verkoop van bloembollen in ons tuincentrum nabij Witmarsum bieden wij u ook uitstekende service, een ruim opgezet tuincentrum en een sfeervolle ambiance.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over specifieke bloembollen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in ons tuincentrum nabij Witmarsum. Wij geven wij u graag groei-instructies voor de bloembollen, zodat u kunt rekenen op de mooiste bloemen in uw tuin in Witmarsum.