Bloemist Winsum

Wilt u een bloemstuk laten maken door een ervaring bloemist? Kom dan langs in ons gezellige tuincentrum nabij Winsum en ontdek het talent van onze bloemist. In onze bloemenshop nabij Winsum vindt u elke dag verse bloemen. Het assortiment is op het seizoen afgestemd, zodat onze bloemist altijd een passend boeket kan samenstellen. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dé bloemist nabij Winsum

In onze bloemenshop nabij Winsum staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket of bloemstuk laten opmaken door onze bloemist. Maak het geheel af met een keuze uit ons ruime assortiment vazen, potten en manden. Onze bloemist kan u adviseren wat het beste bij uw boeket past. Tegen een kleine vergoeding brengen bezorgen wij uw boeket ook bij u thuis in Winsum.

Snijbloemen kopenBloemen kopenBruidsboeket kopen

Houd uw bloemen langer mooi

Heeft u een mooi boeket laten samenstellen door onze bloemist in de bloemenshop nabij Winsum? Zet de bloemen dan in water met snijbloemenvoeding om ervoor te zorgen dat de bloemen langer mooi en fris blijven. Kom voor meer tips en advies langs in ons tuincentrum nabij Winsum, of neem contact met ons op.