Kennismaking

Het was november 1994. Net buiten Wommels opende tuincentrum Gaardenier haar deuren. De decembermaand lonkte en vanaf het begin wisten velen de weg naar de familie Wiersma te vinden. Dat bleef zo en sindsdien werden vele verbeteringen doorgevoerd.

In het jaar 2000 vond een opsplitsing plaats. Govert Wiersma ging verder als zelfstandig hovenier en Ane en Dineke Wiersma ontfermden zich over het beheer van het tuincentrum. Ane Wiersma is “vakbekwaam hovenier en tuinontwerper”. Daardoor kan de klant rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Ane regelt ook de inkoop van alle planten. Hij heeft oog voor en kennis van wat de klant graag ziet.

Dineke weet dat samen met haar gediplomeerde stylistes te vertalen in een sfeervolle aankleding waarmee het tuincentrum zich onderscheidt van andere. Zij creëert een eigen identiteit door het aanbrengen van sfeervolle hoeken die langs de route in het tuincentrum zijn ingericht. Verschillende woonstijlen met bijpassende kleuren en trendartikelen zorgen voor de puntjes op de i.

Ook de regelmatig wisselende exposities geven het tuincentrum een geheel eigen gezicht: actueel, modern, creatief, veelzijdig en bovenal klantvriendelijk.
Bij Gaardenier voelt u zich thuis door de persoonlijke benadering, vakkundige adviezen en een sfeervolle ambiance.

In 2006 werd het tuincentrum uitgebreid met een nieuwe koude kas van 300 vierkante meter waardoor binnen nog meer ruimte gecreëerd werd om alles overzichtelijker in te richten.


Bij tuincentrum Gaardenier slaagt u vast en zeker.
Tot ziens bij Gaardenier.